BreakingFotoserie & videoIncidenten

UPDATE: Uitslaande brand in winkelstraat onder controle (video)

Winschoten – Aan de Langestraat in Winschoten woedde zaterdagavond rond 17.30 uur een brand. De brand was in een woning boven een winkel. De brand zou korte tijd uitslaand zijn geweest. De brandweer schaalde vrijwel direct op naar ‘grote brand’. Dit vanwege de dichte bebouwing in het centrum.

- advertentie - 

Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweerkorpsen van Winschoten, Veendam, Oude Pekela en Hoogezand werden opgeroepen om de brand te bestrijden. Dit met succes, de brand was binnen een uur onder controle.

Erger voorkomen
“Onze inzet heeft kunnen voorkomen dat de brand zich snel kon uitbreiden. We hebben het incident onder controle. Een aantal ploegen gaat weer inpakken. Wij gaan de omliggende panden controleren.” aldus de woordvoerder van de brandweer. “De brand is vermoedelijk ontstaan in de droger of wasmachine, dit zal onderzocht worden.”

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!