Op stap

Disco Fever is terug!

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 2 november gaat het dak van De Klinker er weer af. Voor de tweede keer vindt het dansfestijn Disco Fever plaats. Na een geweldige eerste editie in 2018 heeft De Klinker besloten het dansfeest dit jaar over te doen en de traditie voort te zetten.

- advertentie -

Vanaf 21.00 uur kunt u met de voetjes van de vloer op de beats van de beste discomuziek gedraaid door special guest DJ Arnoud en resident DJ Ina. Dit alles natuurlijk in een disco-dresscode waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Het belooft weer een avond te worden om nooit te vergeten. Een feest der herkenning, met leeftijdsgenoten die als vanouds een avond volledig uit hun bol gaan. Het feest, met de muziek van toen, de mensen van toen en de sfeer van toen, zal wederom een energiek en dansbaar geheel worden. DJ Arnoud begon zijn carrière in Harkstede en trekt nu met zijn eigen drive-inshow door Noord Nederland. Hij draait met zijn praatjes en plaatjes zalen moeiteloos plat. DJ Ina, tevens balletlerares bij Kunstencentrum De Klinker, heeft in haar jonge jaren in talloze discotheken in Nederland en buitenland gedraaid. Vanachter hun draaitafel zorgen zij voor de dansbare beats.

Disco-dresscode
Broeken met wijde pijpen, mannen met lang haar, de kleuren oranje, geel en bruin, bloemetjes en psychedelische prints typeerden de jaren 70. Fel gekleurde trainingspakken, beenwarmers, schoudervullingen en neon waren zichtbaar in de jaren 80. Tijdens Disco Fever kunt u helemaal los gaan op uw outfit. Glitterbrillen, lange kousen, netpanty’s of trainingspak, alles mag! De leukst geklede man én vrouw gaan aan het einde van de avond met een leuke prijs naar huis.

Mis dit discofeest niet en koop nu uw kaarten via indeklinker.nl of de theaterkassa!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button