Algemeen

Succesvolle Facebookactie voor kerstspullen na brand ‘t Vondelhuys

Winschoten – Afgelopen zomer is er brand ontstaan in verpleeghuis ‘t Vondelhuys aan de Vondellaan in Winschoten. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse om het vuur te blussen. In een tussengang in het gebouw was een scootmobiel in brand gevlogen.

- advertentie - 

Lees ook: Scootmobiel in brand in ‘t Vondelhuys

Oproep
Door rook- en waterschade moest helaas ook de voorraad kerstspullen weg. Eén van de medewerkers deed zondag, namens haar collega’s en bewoners, een oproep op Facebook voor leuke kerstspullen. Te denken aan bijvoorbeeld kerstbomen. Dit om in deze periode het verpleeghuis gezellig aan te kleden. 

Succes
De actie had vrijwel direct succes. Het bericht werd massaal gedeeld en de eerste spullen zijn al aangeboden. Mensen die iets leuks over hebben kunnen dit langs brengen bij ‘t Vondelhuys.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!