Algemeen

Zorgboerderij Vossenburght werkt mee aan programma: “Helemaal gek van…”

- advertentie -

Winschoten – Zorgboerderij Vossenburght is door RTL4 benaderd om mee te werken aan het programma: “Helemaal gek van…”. De opnames hebben een tijdje geleden plaatsgevonden. De uitzending was zondagmiddag om 16.30 uur te zien bij RTL4.

- advertentie -

Iedereen heeft tijdens de opname dag uiterste best gedaan. In het restaurant werden luxe broodjes geserveerd. De kinderen werden verwend met een suikerspin. In de houtbewerking werd flink geknutseld en de dieren werden extra vertroeteld.

Helemaal Gek Van …
Helemaal Gek Van … is een informatief programma bij RTL4 waarin Aukje van Ginneken de populairste plekken van Nederland toont. Daarnaast laat ze de handigste gadgets zien en duikt het programma in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Zorgboerderij “Vossenburght”
Zorgboerderij “Vossenburght” ligt in een gebied vol rust en ruimte. Vanaf december 2005 is er een team gestart met het begeleiden van mensen met een verstandelijke en/of een psychiatrische beperking op de boerderij. Er werken gemiddeld 14-16 medewerkers.

Uitgangspunt is dat de individuele inbreng van een ieder belangrijk is. Het gaat niet om de hoeveelheid werk, maar om de inzet waarmee een bijdrage wordt geleverd.

De uitzending is hier terug te kijken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button