Cultuur

Boekpresentatie gedichtenbundel van Winschoter Anka Willems

- advertentie -

Winschoten – Op 11 december vindt de boekpresentatie plaats van het nieuwste boek van de Winschoter illustrator en schrijfster Anka Willems.

- advertentie -

De presentatie is vanaf 19.00 uur in het sfeervolle pand van Troost & Meer,  de gemeenschapsruimte van het voormalig Rabbinaatshuis, die gerund wordt door Alberta Kuil. Een passende ruimte aangezien de gedichtenbundel van Anka Willems een boek is geworden met veel inspiratie, humor, ontroering en literaire kwinkslagen, die troost en meer kan bieden voor een ieder die het even nodig heeft.

De bundel bestaat uit 56 gedichten die versterkt worden door 56 treffende illustraties in zwart/wit, waarin Anka afwisselend in het Nederlands, Gronings en Engels op eigen wijze het wel en wee van het dierenrijk, het alledaagse bestaan en diverse gebeurtenissen beschrijft.

Anka
Anka Willems schrijft pas sinds een aantal jaren, maar heeft de smaak wel te pakken gekregen. Haar eerste prentenboek ‘Padden op pad’, kwam in juni dit jaar uit en werd gepresenteerd in de bibliotheek van de Klinker.

Ze maakt ook onderdeel uit van het ‘Dichter bie ons’ collectief en werkt mee aan het ‘Dichter bij het verleden’ project, waarbij verhalen van ouderen door diverse dichters worden omgezet in gedichten, zodat de verhalen niet verloren gaan en de ouderen betrokken blijven bij de maatschappij.

Het prentenboek ‘Padden op pad’, is verkrijgbaar bij de boekhandel, maar ook bij Anka zelf. De gedichtenbundel is alleen bij Anka zelf verkrijgbaar en heeft een beperkte oplage.

Voor meer informatie of bestellen kunt u mailen naar ankawillems@hotmail.com

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button