Incidenten

Politie zoekt getuigen in zaak mogelijke brandstichting

- advertentie -

Midwolda – Op 16 september 2019 heeft er aan de Hoofdweg in Midwolda, ter hoogte van huisnummer 229 een brand gewoed in een loods. De politie is op zoek naar getuigen.

- advertentie -

Omstreeks half vier werd er een brand gemeld in een schuur aan de Hoofdweg in Midwolda. Bij aankomst van de brandweer stond één trekker al volledig in de brand. Deze brand sloeg over naar de schuur en naastgelegen machines. De brandweer kreeg de brand onder controle maar kon niet voorkomen dat meerdere machines beschadigd raakten. De hulpdiensten vermoeden dat de brand is aangestoken.

Lees ook: Machines gaan verloren bij brand in kapschuur

Heeft u informatie die de politie verder kan helpen in het onderzoek, neemt u dan contact op met de Districtsrecherche Groningen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-700.

Meerdere branden
Naast deze brand waren er nog twee branden. Er werd namelijk niet veel verderop een brand gemeld in een grote bult met gemaaid gras, dat opgeslagen lag langs de N362 – Gereweg tussen Midwolda en Nieuwolda. Ook aan de Pastorieweg in Scheemda ging een grote bult met gedroogd gras in vlammen op.

Lees ook: Politie onderzoekt mogelijke brandstichtingen in Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button