Algemeen

Nabestaande zoekt getuigen en helpende omstanders na reanimatie

- advertentie -

Winschoten – De 47-jarige moeder van Emma uit Winschoten overleed afgelopen zaterdag om 16.00 uur door een acute bloeding in haar longen voor de ingang van ’t Rond aan de zijde van de Lidl. Enkele dagen na deze vreselijke dag zoekt zij de mensen die haar moeder hebben proberen te reanimeren. “Iemand doet alles om het leven van mijn moeder te redden, dan is het toch wel zo respectvol om hem/ haar daarna te bedanken voor zijn inzet?” zegt Emma.

- advertentie -

Emma berichtte OldambtNu.nl om een oproep te plaatsen. “Ik weet niet wat er is gebeurd, ik wil graag met getuigen spreken om te horen wat er is gebeurd. Er zijn mensen bij haar geweest en ik weet niet wie ze zijn. Ik wil heel graag de mensen bedanken!”

Een fotograaf van OldambtNu.nl was toevallig in zijn vrije tijd in de buurt en is één van de personen die de mevrouw heeft gereanimeerd. “Ik kan me voorstellen dat het voor de familie bij de verwerking helpt wanneer je kunt praten met iemand die erbij was toen het allemaal gebeurde.” zegt hij.

Emma zoekt de personen die hebben gereanimeerd of het hebben zien gebeuren. De betrokken personen kunnen met OldambtNu.nl contact opnemen via de mail redactie@oldambtnu.nl, wij brengen hen dan in contact met de nabestaande.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button