Algemeen

Oude piet na bezoek Maranathaschool met pensioen

Winschoten – Een paar weken geleden werd er een wandelstok en een leesbril gevonden door de kinderen van de Maranathaschool. Het bleek  van oude piet te zijn die erg vergeetachtig is. Een paar dagen daarna vond juf een brief van Sinterklaas.

- advertentie - 

De Sint vroeg zich af of deze piet misschien beter met pensioen kon gaan. Maar Sinterklaas was bang dat als piet met pensioen ging, dat hij niet genoeg hulp had. Zouden de kinderen hem kunnen helpen de hulppieten op te leiden tot officiële pieten?

Op 3 december was het zover! Oude piet kwam aan op het schoolplein met een rollator en reed alle kanten op, omdat hij niks zag zonder zijn bril. Hij riep dan ook door de microfoon: “Wie heeft mijn bril gezien?” En was hij soms ook vergeten Sinterklaas mee te nemen? Daarop schrok pensioenpiet, oh nee..hij was Sint helemaal vergeten…zou Sinterklaas wel komen??

Gelukkig konden de kinderen erg hard zingen en roepen, zodat Sint de school toch nog kon vinden.. De hele dag werd er goed geoefend met de hulppieten en heeft oude piet uiteindelijk toch besloten om lekker te gaan genieten van zijn pensioen.

Lees ook: [OPROEP] Komt Sinterklaas bij jou op school of werk?


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close