Incidenten

32-Jarige man opgepakt wegens overval op supermarkt

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft een 32-jarige man uit Winschoten aangehouden die mogelijk betrokken is bij de overval op de Budget Food aan de Vissersdijk in Winschoten. De overval vond afgelopen maandag om 14.30 uur plaats.

- advertentie -

Lees ook: Overval op de Budget Food; politie zoekt naar overvaller

Gewond
Volgens een ooggetuige kwam de man binnen en deed hij direct een greep richting de kassa. De overvaller is direct overmeesterd maar kon in een worsteling ontkomen. Hierbij is één persoon gewond geraakt aan zijn hoofd,  hij kon ter plekke worden behandeld.

Onderzoek
Volgens de woordvoerder van de politie loopt het onderzoek nog. De Winschoter is ingesloten en moet nog worden verhoord.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button