Cultuur

Toosst 2000 à gogo bijna uitverkocht

Winschoten – Net zoals de voorgaande 2 jaren zal Toosst aan het einde van het jaar op het grote podium van de Klinker een selectie hits uit de Top 2000 op geheel eigen wijze ten gehore brengen. Ook worden er weer anekdotes verteld en filmfragmenten vertoond. De presentatie is wederom in handen van Jan van der Meide en Wessel Gernaat.

- advertentie - 

Er is dit jaar wel gekozen voor een iets andere opzet dan voorgaande edities. Zo gaat de band weer terug naar de basis, zonder blazers en zonder gastzangers. Ook wordt er gekozen voor een betere mix van zit- en staanplaatsen én zal er ruimte zijn om te dansen.

(Lees verder onder de foto) Foto: Anita Meis| ANITAPHOTOGRAPHY

Ook door middel van de aankleding zal het concept qua beleving versterkt gaan worden. Wilt u dit nou niet missen, wacht dan niet te lang, er is alleen voor de vrijdagavond nog een aantal kaarten beschikbaar. De zaterdagavond is al een tijdje helemaal uitverkocht.

Wie: Toosst 2000 à gogo, met Toosst (Marcel Steneker, John Steneker, Hans Oosting, Patrick Klei en Erik Drent) bijgestaan door Leo Hegge; Presentatie: Jan van der Meide en Wessel Gernaat.
Wat: Avondvullend programma met muziek uit de top 2000, verhalen en filmfragmenten
Waar: Cultuurhuis de Klinker, 27 en  28 december a.s. om 20:15
Hoeveel:  Entree 12,50


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button