Algemeen

Cultuurhuis De Klinker organiseert poffert wedstrijd

Winschoten – Cultuurhuis De Klinker houdt op zaterdag 25 januari een open dag (tijdens het Nationaal Theaterweekend) en organiseert dan een heuse poffert wedstrijd. Bakt u de lekkerste poffert van Winschoten en omstreken? Geef u dan nu op!

- advertentie - 

Jumbo Jan van der Weele verzorgt alle basisingrediënten voor de bakwedstrijd. Natuurlijk is het vrij om extra ingrediënten toe te voegen om zo een nog smaakvollere poffert mee te brengen. Tijdens de open dag zal een deskundige jury alle ingeleverde pofferts beoordelen. De jury bestaat uit Erik Hulsegge (RTV Noord), Matthias Mulder (FC Groningen) en Bert Starke (bakker/kok). De winnaar gaat met een mooie prijs naar huis en de overige poffert wordt verkocht. Hierbij gaat een gedeelte van de opbrengst naar een lokaal goed doel.

Geef u nu al op via marketing@indeklinker.nl zodat u verzekerd bent van deelname. Er zijn maximaal 20 deelnameplaatsen te vergeven. In de week voorafgaand aan de open dag kunt u de ingrediënten voor de wedstrijd ophalen. De poffert levert u op zaterdag 25 januari tussen 13.00 en 14.00 uur in bij De Klinker. Om 15.00 uur wordt de winnaar door de jury bekend gemaakt.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close