Op stap

Bezoekers enthousiast na 10e editie Dickens Day Beerta

- advertentie -

Beerta – Afgelopen zondag vond het 10e Dickens Day evenement plaats. De harde wind speelde eerst nog parten, maar het was minder koud dan vorig jaar en de zon scheen volop toen om 11.00 uur de markt werd geopend door burgemeester Sikkema van Oldambt. Zij overhandigde de symbolische sleutel aan de dagburgemeester van Dickens Day.

- advertentie -

Er ontstond enige verwarring toen zwervers dachten dat de sleutel voor hen was bedoeld. De dagburgemeester heeft er voor gezorgd dat ze even later konden beschikken over een knus huisje voor Dickens Day.

Op de gezellige kerstmarkt waren verschillende kramen met originele en mooie producten. Bezoekers konden de hele dag genieten van live muziek, oude ambachten en grappige acts. Meer dan 150 vrijwilligers uit het dorp en omgeving leken uit de tijd van Dickens te zijn gelopen. Meer dan tienduizend bezoekers genoten van de sfeer, van de gezelligheid.

In de kerk konden bezoekers zich warmen en genieten van kerstliederen van de muziekvereniging en de organist en van gedichten. Er hing een geur van chocomelk, gluhwein, warme wafels, snert en gebakken hamburgers. De vele bezoekers waren zeer enthousiast over deze gezellige dag.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button