Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

25 jaar Radio Winschoten: de oudjaarsbijeenkomsten en “stoute schoentjes”

- advertentie -

Winschoten – In zijn algemeenheid staan de sportieve verenigingsactiviteiten zo rond de kerst op een laag pitje. De kompetities liggen stil. Voor een sportprogramma dat elke week toch een substantieel aantal uren op de radio moet invullen zijn dat vaak zware tijden.

- advertentie -

Daar hebben we van Sport Lokaal na ampele overwegingen uiteindelijk wat op gevonden. We bezorgden ons zelf daarbij wel een heleboel werk, maar het werden memorabele uitzendingen.

(Lees verder onder de foto’s)

In de laatste uitzending van het jaar nodigden we ALLE sportverenigingen uit om langs te komen in de studio. Met elke vertegenwoordiger van die organisaties, werd dan het wel en wee van het bijna voorbije jaar besproken. Voor de gasten stonden de oliebollen en de Vegter rolletjes klaar.

(Lees verder onder de foto’s)

Het leverde vaak en veel gespreksstof op, waardoor de eerste uitzendingen in het nieuwe jaar al weer voldoende onderwerpen hadden.

(Lees verder onder de foto’s)

Wellicht nog belangrijker dan de uitzending op zich, was het feit dat een sterkere band ontstond tussen Sport Lokaal en de verenigingen in de regio. Dat men het op prijs stelde blijkt wel uit het feit dat vrijwel geen enkele uitgenodigde vereniging niet voldeed aan ons verzoek.

(Lees verder onder de foto’s)

De laatste foto in deze editie betreft een van de kinderprogramma’s van Radio Winschoten, dat werd uitgezonden onder de naam “De Stoute schoentjes”. Op de foto de makers van dat programma Jeanette Busscher, Annet Goretzki en Erwin Brouwer en een deel van grote groep luisteraars.

(Lees verder onder de foto)


Laat ons weten welke onderwerpen of gebeurtenissen u nog graag eens de revue wilt zien passeren. Reacties graag naar jankeitz@gmail.com.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button