Sport

SJO Oldambt JO12-1 viert kampioenschap

- advertentie -

Scheemda – Het is gelukt! Na een spannende competitie zijn de jongens van SJO Oldambt JO12-1 kampioen geworden. Dankzij 2 gedreven trainers, die al jaren voor deze jongens klaar staan, heerst er een leuke en gezellige sfeer in het team. SJO Oldambt is een samenwerkingsverband van SC Scheemda en VV Westerlee.

- advertentie -

Na de wedstrijd mochten de jongens als ware professionals verslag uitbrengen aan RTV Noord. Vervolgens gingen de kampioenen op de kar vanuit Scheemda naar Westerlee. Na hier patat gegeten te hebben werd de feestdag afgesloten met een gezellig teamuitje. Gezamenlijk karten in Groningen. Kortom: een super geslaagde dag.

Na de winterstop gaan deze kampioenen door op het grote veld.


Jouw sportbericht ook op OldambtNu.nl? Mail naar redactie@oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button