Gemeente

Wethouders in Groningen steunen campagne tegen alcohol in het verkeer

- advertentie -

Winschoten – Op 17 december bezocht de Bob-campagne On Tour de gemeente Oldambt, om hier wethouder Bard Boon te vragen om vriend van Bob te worden. Dit bezoek is onderdeel van een grote tour door de provincie Groningen, waarbij het Bob-campagneteam namens Verkeerswijzer Groningen alle gemeenten bezoekt en oproept de strijd tegen alcohol in het verkeer te steunen.

- advertentie -

De wethouder legde voor het gemeentehuis in Winschoten op foto vast dat hij vriend van Bob is.

Vanaf 16 december bezoekt het Bob-campagneteam in vijf dagen alle gemeenten in de provincie Groningen én Drenthe. Doel van deze actie is om aandacht te vragen voor de gevaren van alcoholgebruik in het verkeer, óók tijdens de feestdagen. In korte sessies van een kwartier bezoeken ze betrokken bestuurders om hen te vragen op een foto vast te leggen dat ze vriend van Bob zijn.

Als vriend van Bob laat de wethouder zien dat hij/zij volledig achter de  Bob-boodschap staat en roept hij inwoners, bedrijven en instellingen in de gemeente op om verantwoord omgaan met alcohol in het verkeer. Natuurlijk geeft de Bob-vriend zelf het goede voorbeeld en neemt hij niet onder invloed deel aan het verkeer.

Foto’s: Wubbe Koning

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button