Sport

Sportvereniging Drieborg krijgt nieuw kleedgebouw

Drieborg – In 2013 kwamen de eerste plannen op tafel, iets daarna volgden de eerste stappen om de accommodatie van de Sportvereniging te moderniseren. Er werd met man en macht gewerkt aan de velden, omheiningen, vallenvangers en als het andere groen en grijs.

- advertentie - 

Iedereen was het erover eens dat deze vereniging ook een mooi nieuw ambitieus kleedgebouw inclusief garage verdiende. De tijden van omkleden in de lokale kroeg of in Spartaanse omstandigheden lijken definitief voorbij.

De laatste jaren is er hard gewerkt om de S.V. toekomstbestendig te krijgen. Dit alles is grotendeels te danken aan de vele vrijwilligers en eenieder die Drieborg een warm hart toedraagt. Daarnaast zijn vele instanties bereid gevonden om te helpen met het realiseren van een duurzaam en modern gebouw. Bij elke bijeenkomst in de regio werd er altijd voor verbazing en lof gereageerd om die kleine vereniging met al die grootse plannen. S.V. Drieborg die een nieuw duurzaam gebouw wilde neerzetten, met zonnepanelen, hightech isolatie en vloerverwarming.

28 februari is het dan echt zover: dé officiële opening van het nieuwe kleedgebouw. In dit nieuwe gebouw zal de sportvereniging samenkomen om een prestatie te leveren, te herstellen en hopelijk om te vieren. Men wil deze opening graag met zoveel mogelijk leden en supporters vieren. Komt allen daarom op 28 februari om 19:30 uur naar het Sportpark Lubbert Bruins te Drieborg.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close