Regionaal nieuws

Coronavirus ontdekt vlak over de Duitse grens

- advertentie -

Leer (D) – Het coronavirus is ontdekt in de buurt van Leer in Duitsland. Het gaat om een vrouw uit Westoverledingen, dit is een gemeente tussen Leer en Papenburg. Volgens de Duitse nieuwswebsite Rheiderland.de is de vrouw woensdagochtend positief getest op het virus.

- advertentie -

De 32-jarige patiënt is stabiel en ligt geïsoleerd in het ziekenhuis in Papenburg. Het is onbekend waar de vrouw het virus heeft opgelopen. Volgens de Duitse site ligt de partner van de vrouw thuis in quarantaine. Hij vertoont nog geen symptomen. De Duitse GGD onderzoekt met wie de vrouw de laatste tijd contact heeft gehad.

Volgens de Duitse autoriteiten heeft het stel geen kinderen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button