Cultuur

Concert van Linde Nijland en Bert Ridderbos

- advertentie -

Scheemda – Vrijdag 13 maart vindt een geheel akoestisch concert plaats van de begaafde Groningse muzikanten Linde Nijland en Bert Ridderbos aan de Molenstraat 14 te Scheemda. Puur en onversterkt.

- advertentie -

Onze Oldambtster Linde wordt door het tijdschrift Heaven ‘De beste folkzangeres van Nederland’ genoemd. Ze zingt met veel talent haar repertoire in de Iers en Engelse folk traditie met een uitzonderlijke mooie stem, die ook nog steeds rijper en beter wordt.

Bert is volgens het Britse tijdschrift “fRoots” een ‘one man orchestra’ te noemen. Hij bespeelt met het grootste gemak tal van instrumenten, waaronder gitaren, cittern, banjo en accordeon; afwisselend virtuoos en zeer gevoelig.

Het intieme concert vindt plaats bij het authentieke kerkje aan de Molenstraat 14 te Scheemda. Hier zullen onze regionale trots Linde & Bert eigen nummers spelen afgewisseld met ander werk zoals nummers in het Gronings en covers. Ook zullen ze verhalen over hun vele verre muzikale reizen, waaronder een avontuurlijke reis met unieke optredens in Bhutan. Het wordt een avond waarin u geëmotioneerd zult raken door de muzikaliteit van Linde & Bert.

Datum: Vrijdag 13 maart 2020
Locatie: bij het kerkje Molenstraat 14 te Scheemda
Aanvang: 20.00 uur en zaal open om 19.00 uur
Toegang: 12 euro.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button