Algemeen

PostcodeStraatprijs van 25.000 euro voor inwoner Nieuwolda

- advertentie -

Nieuwolda – Een grote verrassing voor één deelnemer van de Postcode Loterij in Nieuwolda. Op de postcode 9944 AX (Menterwoldeweg) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de trekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaar deze week met het goede nieuws. Vanaf 1 februari wordt 100 dagen lang elke dag een Straatprijs bekendgemaakt.

- advertentie -

De volgende bedragen zijn gewonnen:
– 25.000 (1 winnaar)

De winnaar van de Straatprijs heeft ook een auto gewonnen.

Gerrie en Gea weten al wat zij met de prijs gaan doen: “We gaan de woonkamer opknappen!”

100 dagen PostcodeStraatprijs
Vanaf 1 februari tot en met 10 mei 2020 is het 100 dagen feest. In deze periode maakt de Postcode Loterij namelijk iedere dag een winnende postcode van de PostcodeStraatprijs bekend. Opgeteld zijn dat 100 Straatprijzen in 100 dagen tijd. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Alle uitslagen zijn terug te vinden op de uitslagen pagina van de Postcode Loterij.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button