Op stap

Eextahal annuleert alle bijeenkomsten

- advertentie -

Scheemda – “Het Coronavirus, ook wij als events-organisatie kunnen er helaas niet meer omheen!
Onze regering heeft vanmiddag een verbod t/m 31 maart op evenementen van 100 mensen en meer aangekondigd.” laat de eigenaar, Martin de Jong, van de Eextahal weten op Facebook.

- advertentie -

“Helaas is daardoor de Vogelmarkt op 14 maart, Zwarte Markt Oldambt op 15 maart en de Kinderkleding- & Speelgoedmarkt op 21 maart in Scheemda niet toegestaan.” zegt Martin. “Wij betreuren dit enorm en hopen op een ieders begrip hiervoor, dit is ook voor ons onmacht en kunnen niet anders dan het verbod opvolgen.”

“Wij zullen alle verkopers die een kraam hebben gereserveerd hebben zo snel mogelijk een mail sturen over deze situatie. Voor al onze enthousiaste bezoekers en verkopers die zich altijd verheugen op de altijd zo gezellige markten is dit natuurlijk een geweldige domper, maar voor ons als organisatie en crew is dit natuurlijk niet anders!” aldus de Jong.

Martin: “Maar goed, het is wat het is en we moeten er samen maar het beste van maken, één ding is zeker….. ieders gezondheid is het allerbelangrijkste!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button