Algemeen

Jubileum ‘Samen Eten’ gevierd met burgemeester Sikkema

- advertentie -

Scheemda – Op vrijdag 6 maart vond in het kerkgebouw “De Ontmoeting” aan de Kerklaan te Scheemda weer het “Samen Eten” plaats.  In de periode september t/m juni worden er door een groep vrijwilligers maaltijden bereid voor een grote groep mensen die het gezellig vinden om met elkaar samen te eten tegen een geringe prijs van € 5,00. Door deze lage prijs is het Samen Eten voor iedereen toegankelijk. Bovendien zijn ook niet-kerkleden van harte welkom.

- advertentie -

Dit seizoen bestaat Samen Eten 10 jaar.  Om hier extra aandacht aan te besteden werd burgemeester Cora Yfke Sikkema uitgenodigd, waar ze graag gehoor aan gaf. De burgemeester at gezellig een hapje mee en maakte op deze manier kennis met het project Samen Eten. Ook sprak ze met verschillende bezoekers en genoot ze van de gezellige sfeer.

De maaltijd wordt altijd afgesloten met een toetje. Dit keer was het een heerlijk zelfgemaakt kwarkkersentoetje. Deze avond werden de gasten, na het toetje, nog extra verwend met een kopje koffie of thee en een bonbon.De burgemeester en alle gasten spraken hun waardering uit over de geslaagde avond.

De meeste gasten kijken al uit naar de volgende editie van Samen Eten op 17 april. Dan staan op het menu: wereldse gerechten. Het seizoen wordt in het kader van het jubileum afgesloten met een verrassingsmenu op 5 juni. Wilt u ook een keer mee-eten dan kunt u zich opgeven via http://www.pgscheemda.nl/

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button