Incidenten

Ommelander Ziekenhuis: “Maatregelen voor patiënten en bezoekers”

- advertentie -

Scheemda – Het Ommelander Ziekenhuis doet haar uiterste best om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit heeft nu ook gevolgen voor de bezoekersregeling en voor als u een afspraak op de polikliniek heeft.

- advertentie -

Het Ommelander Ziekenhuis beoordeelt vanaf nu ook zelf of uw afspraak door moet gaan of dat deze telefonisch plaats kan vinden of eventueel uitgesteld kan worden. Wanneer dit voor u van toepassing is, dan wordt u gebeld. Het Ommelander Ziekenhuis wil op deze manier proberen verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Lees ook: Veelgestelde vragen over coronavirus aan Ommelander Ziekenhuis

Bezoek aan patiënten van het Ommelander Ziekenhuis beperkt
Vanwege de recente ontwikkelingen gelden op dit moment de volgende afspraken in het Ommelander Ziekenhuis:

– Er wordt nog maar één bezoeker per patiënt per keer toegestaan en enkel wanneer deze bezoeker niet 1 of meer van de klachten heeft: hoesten, verkoudheidsklachten of koorts. Of wanneer deze bezoeker recentelijk in een gebied is geweest dat als risicogebied is aangemerkt.
Kinderen mogen alleen bezoek ontvangen van hun ouders, maar alleen als zij klachten vrij zijn.
Wat als u een afspraak op de polikliniek heeft?

– Heeft u 1 of meer van de klachten: koorts, verkoudheidsklachten of hoesten? Of bent u recentelijk in een gebied geweest dat is aangemerkt als risicogebied? Kom dan niet naar uw afspraak, maar neem telefonisch contact op met de polikliniek. We stellen dan de afspraak uit en plannen een nieuwe afspraak in. Als het medisch noodzakelijk is om wel naar het ziekenhuis te komen, overleggen we dat met u.

Lees ook: Coronapatiënt ligt in strikte isolatie in Ommelander Ziekenhuis Scheemda

Als u een afspraak heeft op de longpoli en uw hoestklachten zijn niet anders of erger dan gebruikelijk, dan kan uw afspraak gewoon doorgaan tenzij u recent in een risicogebied bent geweest.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button