Algemeen

Dollard College onthult predicaat Erkend Junior tto

- advertentie -

Winschoten – Het Dollard College, vestiging Hommesplein in Winschoten, mag zich een Erkende Junior tto-school noemen. Op donderdag 12 maart hebben leerlingen en docenten het predicaat, in de vorm van een bordje, aan het schoolgebouw bevestigd. In de blauwgroene kleuren van het Dollard College lieten de leerlingen een vrolijke yell horen, die ze zelf hadden bedacht.

- advertentie -

Het Dollard College is blij met de behaalde erkenning. Henrike van der Brug, docent Engels van de tto-afdeling: “Leerlingen zijn door tweetalig-onderwijs beter voorbereid op wat er komen gaat. Het is een bijzonder type onderwijs dat leerlingen klaarstoomt voor de grote wereld waarin er steeds meer internationaal georiënteerd wordt. Het biedt leerlingen de kans om een extra uitdaging aan te gaan”

Vestiging Hommesplein in Winschoten geeft tweetalig onderwijs aan vwo-leerlingen. De visitatiecommissie prijst het hoge niveau Engels van de leerlingen op de school. Ze zijn onder de indruk van de verschillende didactische werkvormen die de docenten in de lessen hanteren. Hierdoor worden leerlingen gestimuleerd om talige output te produceren. Ook bevorderen de docenten de Engelstalige interactie tussen leerlingen onderling.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button