Incidenten

UPDATE: Deze activiteiten in Oldambt zijn afgelast vanwege het coronavirus

- advertentie -

Oldambt – Alle evenementen met meer dan honderd personen moeten vanwege het coronavirus worden afgelast. Dit heeft impact gemaakt op wat evenementen in de gemeente Oldambt. Zo hebben Cultuurhuis De Klinker en Sport-evenementenhal Eextahal, maatregelen genomen.

- advertentie -

Vanuit de horeca bereiken ons diverse berichten dat kroegen maximaal 100 bezoekers zullen toestaan. Ook zijn er restaurants die minder tafels bezetten om niet teveel gasten in de zaak te hebben.

Het is sowieso verstandig zelf op de website van de organisator te kijken of een evenement doorgaat, afgelast of verplaatst is.

14 maart: De lezing van Manu Keirse
De aangekondigde lezing door Manu Keirse gaat aanstaande zaterdag 14 maart niet door. Met dit besluit willen de initiatiefnemers een bijdrage leveren aan het beperken van de kans op besmetting door het Corona virus in de regio.

De lezing stond gepland voor  zaterdag 14 maart om 14.00 uur in het Uitvaartcentrum Oost-Groningen te Winschoten. De organisatie zal er naar streven om de lezing op een latere datum alsnog door te laten gaan.

Een ieder die zich reeds heeft aangemeld zal in elk geval bericht krijgen zodra er een nieuwe datum bekend is

14 maart: Oldambt Zingt
Tot onze spijt moeten wij melden dat Oldambt Zingt a.s. zaterdag niet doorgaat in verband met het coronavirus. In overleg met het management van Joke Buis is besloten om ergens in het najaar een nieuwe afspraak te maken als u kaarten heeft gekocht blijven deze geldig voor deze nader te bepalen datum.

12 maart: Lezing over borstreconstructie in het Ommelander Ziekenhuis
13 maart: Concert Linde Nijland en Bert Ridderbos in kerk Molenstraat (nieuwe datum 2 september)
14 maart: Toneelvereniging Hesserzand ziet af van hun voorstelling in de Esborg. Afhankelijk van de situatie laten ze het stuk op vrijdag 24 april alsnog opvoeren. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze datum.
8 april: Het Longfonds heeft voor de periode t/m 10 april alle evenementen georganiseerd vanuit het Ommelander Ziekenhuis afgelast. Het om de publieksdag op de Longdagen op 8 april, lokale bijeenkomsten, de Longpunten en uitjes.

14 maart: Toneelvoorstelling van De Omtrek in Heiligerlee
14 maart: Toneelvoorstelling “De Drei Börgen” in Drieborg

14 maart Toneelvoorstelling Dindua de Tille te Westerlee
14 maart: Tellerlikkertocht van Wandelvereniging Bovenburen
14, 21 maart: donateuravonden Shantykoor Maritiem
22 maart: Lentewandeling bij Ennemaborgh door Groninger Landschap
28 maart: Voeten-spreekuur bij fysiotherapeut PrengerHoekman
29 maart: Concert Armstrong patent kerkje te Nieuw-Scheemda gaat niet door.

Heb je informatie over andere afgelastingen? Laat het ons weten via een privebericht op Facebook of via de e-mail redactie@oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button