Gemeente

Inloopavond verkeersknooppunt de Blauwe Roos gaat niet door

- advertentie -

Winschoten –  Provincie Groningen, gemeente Oldambt en Rijkswaterstaat hebben de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar de oorzaak en mogelijke oplossingen voor de verkeersopstoppingen bij het verkeersknooppunt A7 – Winschoten Blauwe roos.

- advertentie -

Inloopavond
De inloopavond over mogelijke oplossingen voor verkeersknooppunt De Blauwe Roos in Winschoten, die gehouden zou worden op dinsdag 24 maart in hotel-restaurant In den Stallen, gaat niet door. Dit wegens alle ontwikkelingen rondom het coronavirus.

De gemeente Oldambt is op dit moment in gesprek met de provincie Groningen en Rijkswaterstaat over mogelijke alternatieven.

Lees ook: Inloopavond verkeersknooppunt de Blauwe Roos

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button