Cultuur

Winschoten24: “Steun de winkeliers in Winschoten”

- advertentie -

Winschoten – Het zijn natuurlijk zware tijden. Ook voor de ondernemers. De horeca dicht, weinig mensen in de winkels… De ondernemers doen hun best om hun klanten op een dienstbare en vooral veilige manier van dienst te blijven en hun winkel open te houden. Dat valt niet mee met doorlopende kosten en een sterk dalende omzet.

- advertentie -

De ondernemers in Winschoten doen daarom een beroep op de inwoners om hun inkopen zoveel mogelijk te doen bij de lokale winkels. Niet alleen in Winschoten, maar overal. “We moeten elkaar helpen in deze bizarre tijden.”

Er worden vanaf nu aangepaste openingstijden gehanteerd, zodat voor klanten duidelijk blijft wanneer ze bij de winkels terecht kunnen. Voor het merendeel van de winkels Winschoten gelden de volgende openingstijden:

Maandag 13:00 tot 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 12:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur
Koopavonden en koopzondagen komen tot nader orde te vervallen.

Er kunnen voor individuele winkels afwijkende openingstijden worden gehanteerd. Raadpleeg daarvoor eventueel de websites van de betreffende winkels.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button