Video

Positieve boodschap op parkeerplaats Nieuw Vredenhoven

Scheemda – “Samen staan we sterk”, die boodschap staat getekend op de parkeerplaats bij verpleegcentrum Nieuw Vredenhoven in Scheemda. Zodra de bewoners uit het raam kijken, zien zij deze positieve tekst op de straatklinkers.

- advertentie - 

De tekst is geschreven door medewerkers, voor hun collega’s en de bewoners. Met deze boodschap laten ze zien dat ze voor de bewoners, ondanks dat de deuren zijn gesloten, klaar staan. In Nieuw Vredenhoven wonen mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Aandenken voor bewoners
Ondanks dat de deuren zijn gesloten voor bezoekers, is het mogelijk om bijvoorbeeld tekeningen van kinderen/een bloemetje of ander aandenken langs te brengen. Dit wordt namelijk zeer gewaardeerd door de bewoners. Dit mag gebracht worden bij de voordeur, daar kan aangebeld worden en dan neemt het personeel het aan. Je kan het ook opsturen naar Oude Rijksweg 82, 9679 AX Scheemda.

Lees ook: Bezoek aan verpleeghuizen niet langer mogelijk vanwege corona

Gesloten
Verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen in de ouderenzorg zijn voorlopig gesloten voor bezoekers en anderen die niet noodzakelijk zijn voor de basiszorg. De landelijke maatregel duurt vooralsnog tot en met 6 april en is bedoeld om de kwetsbare bewoners beter te beschermen tegen het coronavirus (COVID-19).

- advertentie - 

Kwetsbare ouderen lopen de grootste risico’s om erg ziek te worden van COVID-19. Door verpleeghuizen nu te sluiten voor bezoekers, wil het kabinet samen met de zorgsector de kwetsbare bewoners beter beschermen

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button