Algemeen

Rainbow Events stelt springkussens beschikbaar voor kinderopvang zorgverleners

- advertentie -

Winschoten – Bijna ieder bedrijf heeft te lijden onder de huidige crisis. Zo ook Rainbow Events uit Winschoten die normaal actief is in de verhuur en evenementen sector. Al hun opdrachten zijn geannuleerd tot eind april.

- advertentie -

Toch proberen ze er iets positiefs van te maken. Rainbow Events heeft zich daarom tot doel gesteld om zich in te zetten voor de kinderen van zorgverleners. Deze sector draait op volle toeren om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk door deze zware tijd komen. Hun kinderen mogen vanwege het beroep van de ouders wel naar de kinderopvang en Rainbow Events wil springkussens beschikbaar stellen voor deze doelgroep. Sowieso aan kinderopvang binnen het Oldambt waar dit mogelijk en voor zover mogelijk zullen ze ook kijken naar de mogelijkheden buiten Oldambt.

Hoe werkt het?
De kinderopvang die interesse heeft neemt contact op met Rainbow Events om te kijken of de locatie geschikt is. Na goedkeuring komt Rainbow Events het springkussen plaatsen volgens de aangegeven maatregelen van het RIVM. Alle springkussens worden gedesinfecteerd om risico’s te beperken.

U kunt contact opnemen met Rainbow Events op 0597-675937 of kijk op www.rainbowevents.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button