Algemeen

Voedselbank Oldambt luidt de noodklok

- advertentie -

Winschoten – Veel vrijwilligers van de Voedselbank zijn al wat ouder. Om besmetting te voorkomen is het beter als zij thuis blijven. Daarom is Voedselbank Oldambt naarstig op zoek naar extra hulp zodat ook de mensen die het zo hard nodig hebben, genoeg te eten hebben. Vooral schoonmakers en vrijwilligers bij de uitgifte zijn van harte welkom.

- advertentie -

Om besmetting te voorkomen, zijn ook de regels bij de uitgifte aangepast. Zo gaan de klanten niet meer naar binnen, maar krijgen ze bij de ingang hun voedselpakket. Klanten die in contact waren met corona-besmette mensen of klanten die hoesten, niezen of koorts hebben, worden verzocht het pakket door iemand anders te laten ophalen. Bijvoorbeeld door de buren, een vriend of een familielid.

Aanmelden als vrijwilliger kan telefonisch elke ochtend: van 9:00 tot 13:00 uur via 0597 – 792 011. Of stuur een e-mail naar info@voedselbankoldambt.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button