Gemeente

Afvalbrengstation alleen op afspraak te bezoeken

Winschoten – De gemeente Oldambt riep vorige week al op om alleen naar het afvalbrengstation te komen voor spoed. “Helaas bleven de wachtrijen daarna aanhouden. Daardoor bleef er een situatie die niet past bij de landelijke maatregelen om de verspreiding van Corona te voorkomen. Daarom werken wij vanaf nu op afspraak.” aldus een woordvoerster van de gemeente Oldambt.

- advertentie - 

Zolang als de landelijke maatregelen van kracht zijn, moet je telefonisch een afspraak maken. Dat is op dit moment tot en met 6 april 2020. “Maak je afspraak tussen 08.00 en 13.00 via ons tijdelijke telefoonnummer voor het afvalbrengstation: (0597) 67 01 90.” zegt de woordvoerster.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

“Wij vragen wat en hoeveel je wilt komen brengen en naar de naam, postcode, telefoonnummer en het kenteken van diegene die het afval komt brengen. Dus zorg dat je deze gegevens bij de hand hebt!” vervolgt ze haar verhaal.

Over de retourstoffen
Het inzamelen van retourstoffen (textiel, metalen, kleine elektrische apparaten enzovoort) gaat momenteel niet door. Het lukt daarbij niet om de 1,5 meter afstand te houden bij deze vorm van inzameling. We vragen om deze te bewaren tot deze route weer gereden wordt. Via de afvalapp kun je zien wanneer dit is.

Lees ook: Afvalbrengstation alleen op afspraak te bezoeken

Tags
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button