Sport

Streep door veel evenementen, waaronder Avond4Daagse Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Door de maatregelen vanuit het kabinet zijn veel evenementen genoodzaakt hun evenement te annuleren. Ook de grootste Avond4Daagse van de provincie Groningen, die van Winschoten, gaat niet door. De Avond4Daagse zou plaatsen vinden in de week van 8 tot en met 12 juni.

- advertentie -

De commissie vindt het onverantwoord om een week na alle maatregelen rondom het coronavirus zo veel mensen bij elkaar te brengen. Het evenementen heeft elk jaar zo’m 4.000 deelnemers. Daarbij komen nog eens de duizenden toeschouwers en de 10 muziekkorpsen die op de vrijdagavond tijdens het defilé aanwezig zijn.

Volgens Dagblad van het Noorden heeft de organisatie nog gekeken om het evenement te verplaatsen naar september. Maar, dan vindt ook de RUN Winschoten plaats. Die organisatie willen ze niet in het vaarwater zitten. Daarbij zijn het veel dezelfde vrijwilligers.

Volgend jaar vindt de Avond4Daagse plaats van 7 tot 11 juni.

Lees ook: Gemeente trekt vergunningen in van evenementen tot 1 juni

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button