Algemeen

Voortijdig einde jubileumseizoen “Samen Eten”

- advertentie -

Scheemda – Aan het jubileumjaar van het “Samen Eten” is in verband met de coronapandemie een voortijdig einde gekomen. De bijeenkomsten van 17 april en 5 juni komen hierdoor te vervallen.

- advertentie -

“Samen Eten” is een initiatief van een groep vrijwilligers die in de periode september t/m juni buffetten organiseert voor iedereen die van gezellig eten houdt tegen een geringe vergoeding. De bijeenkomsten vinden plaats in het kerkgebouw “De Ontmoeting” aan de Kerklaan te Scheemda en zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor niet kerkleden.

De organisatie hoopt in het nieuwe seizoen vanaf september weer voor u klaar te staan, waarin ook nog aandacht zal worden besteedt aan het 10 jarig jubileum. Informatie hierover kunt vinden op de site van pgscheemda.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button