AlgemeenVideo

Familie en harmonie verrassen 100-jarige bewoonster van ’t Vondelhuys (video)

- advertentie -

Winschoten – Jakobje Ruiter-Brouwer, bewoonster van ’t Vondelhuys in Winschoten, is vandaag 100 jaar geworden. Ze had zich erg verheugd op haar verjaardag en de komst van de burgemeester Cora-Yfke Sikkema. Helaas, door het coronavirus mocht er geen bezoek meer komen.

- advertentie -

Zaterdagochtend verzamelden familieleden zich op het grasveldje voor haar raam. Als verrassing voor haar was er een muziekvereniging uitgenodigd. Christelijke muziekvereniging De Harmonie uit Winschoten heeft meerdere feestelijk nummers voor haar gespeeld. “Ze vond het geweldig, ze had dit echt niet verwacht!” zegt haar schoondochter.

(lees verder onder de foto’s)

Kaartjes
Ze heeft ruim 200 kaartjes gekregen voor haar verjaardag. Dit kwam door een oproep eerder in de media. “Ik wil iedereen bedanken voor de grote hoeveelheid aan verjaardagskaarten en verjaardagswensen voor mijn 100e verjaardag, uit heel het land!” zegt mevrouw Ruiter-Brouwer.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl
Video: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button