Algemeen

Hulp voor Circus Renz in Drachten vanuit Oldambt

- advertentie -

Drachten/ Midwolda – Circus Renz staat in Drachten, maar vanwege de corona-crisis zijn er momenteel geen voorstellingen. Geen voorstellingen, betekent dus ook geen inkomen. En dat betekent; geen eten voor de dieren.

- advertentie -

Dressuuramazone Maaike Slootweg uit Midwolda sprak afgelopen vrijdag met haar pensionhoudster Geesje Smeding over de malaise bij Circus Renz. “Eigenlijk moeten we gewoon twee hooibalen brengen Maaike…”  En dat zette Maaike aan het denken en daarna tot actie. Want alleen 2 hooibalen redden ze het natuurlijk niet mee.

Caddy en trailer vol
“Ik heb een aantal sponsoren, kleine ondernemers uit Oldambt en de provincie en een aardig groot netwerk. Ik dacht, ik kan ze altijd vragen,” vertelt de immer enthousiaste amazone. En ondanks hun eigen zorgen, waren er zoveel positieve reacties, dat Maaike al snel dezelfde dag door Oldambt en provincie reed om spullen te verzamelen. “Echt ongelofelijk hoe vrijgevig iedereen was, van brokjes, snoepjes, wortels tot hooi aan toe. Werkelijk na een paar bezoekjes had ik de caddy, trailer en aanhanger gewoon vol!”

(Lees verder onder de foto)

Ontzettend blij
Vandaag 28 maart ging Maaike met Truusje Smeding naar Drachten om de goederen af te leveren. De circusmensen waren totaal overdonderd en ontzettend blij met deze gulle giften waarmee ze nu ongeveer 1,5 maand verder kunnen! “Maar ze hebben dus zelf ook niks om te eten, daar hoor je ze niet over …..”

Sponsoren
SKWF Stables, Nieuw-Scheemda, De Graankorrel, Oude Pekela, Tjarda Krijger Paardenspullenshoponline.nl, Bellingwolde, Til Pellets, Eelde, Familie Smeding, Vries, Paard & Laars, Vries

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button