Algemeen

Online winkelen mogelijk in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – “Nu onze klanten amper nog naar buiten gaan, is het online aanbod als alternatief voor een bezoek aan de binnenstad Winschoten wel heel voor de hand liggend.”Dit is de eerste zin uit een mail aan de ondernemers in de binnenstad van Winschoten.

- advertentie -

Maar ze willen niet bij de pakken neerzitten. Samen geven ze Winschoten24.nl een “boost”. De webwinkel waarop iedere Winschoter ondernemer zijn producten kan aanbieden. Waar klanten uit de omgeving van Winschoten kunnen blijven kopen, terwijl ze thuis blijven en toch de lokale ondernemers kunnen steunen.

Met hulp van onder andere vrijwilligers, leerlingen van het Noorderpoort, Marketing Oldambt en gemeente Oldambt wordt er voor gezorgd dat alles snel opgeschaald wordt. Doordat iedereen zijn schouders eronder zet, is het mogelijk om de aankopen gratis te bezorgen tot 10 kilometer rond Winschoten. Zo proberen de ondernemers van de nood een deugd te maken. Ondernemers helpen zo hun klanten met thuisblijven en de inwoners in en rond Winschoten op hun beurt door inkopen bij de lokale ondernemers te blijven doen.

Zo helpen we elkaar!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button