Algemeen

Annulering bevrijdingsconcerten ‘Vrij land’ en receptie Nieuw Leven

- advertentie -

Winschoten – Stedelijke Muziekvereniging Nieuw Leven viert op 20 april 2020 haar 100-jarig jubileum. Op 15 april, slechts enkele dagen eerder, is het 75 jaar geleden dat Winschoten bevrijdt is. In het kader van deze jubilea had Nieuw Leven samen met de Gemeente Oldambt op 17 april in Cultuurhuis De Klinker de voorstellingen ‘Vrij Land’ georganiseerd en op zaterdag 18 april een jubileumreceptie georganiseerd.

- advertentie -

Gezien de ontwikkelingen omtrent de coronacrisis en de door de regering afgekondigde maatregelen zijn beide evenementen geannuleerd.

Nieuw Leven is met defensie, de Gemeente en De Klinker in overleg gegaan om een nieuwe datum te plannen voor de voorstellingen ‘VrijLand’. De educatievoorstelling voor leerlingen van het Basis- en het Voortgezet Onderwijs staat nu gepland voor dinsdag 10 november 2020. Helaas is het niet gelukt om nog een nieuwe datum in 2020 te plannen voor de avondvoorstelling ‘VrijLand’

De Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso” komt op zaterdag 23 januari 2021 wél naar Winschoten met een ander programma in het kader van 100 jaar Nieuw Leven. Door Cultuurhuis De Klinker verkochte kaarten voor 17 april 2020 blijven geldig voor 23 januari 2021.

Jubileum Receptie najaar 2020
De Jubileumcommissie is bezig een nieuwe datum te plannen voor de Jubileum Receptie in het najaar van 2020. Zodra hiervoor een datum bekend is wordt deze bekend gemaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button