Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Hart van Nederland drone vliegt vanmiddag boven Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De speciale Hart van Nederland-drone vliegt vanmiddag boven de regio Winschoten. Tussen 14.00 en 16.00 uur filmt de drone je steunbetuigingen voor de mensen in de zorg, of voor familie, vrienden en andere dierbaren die we door corona nu even niet kunnen vasthouden en knuffelen.

- advertentie -

Vertel hier wat je doet en waar je staat. Natuurlijk mag alles: spandoeken, tekeningen, figuren van vlaggetjes of auto’s. Of gewoon zwaaien. We proberen zoveel mogelijk plekken te bezoeken. Die bellen we van tevoren.

Liefde en steun
De speciale Hart van Nederland-drone vliegt elke dag over een provincie om boodschappen van liefde en steun vast te leggen. Dinsdag vloog deze boven Brabant en woensdag was het zonnige Zeeland aan de beurt. Dat leverde wederom prachtige beelden op.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button