Algemeen

Openluchtzwembad De Ringberg in onzekerheid door het coronavirus

Scheemda – De vrijwilligers van openluchtzwembad de Ringberg in Scheemda maken zich in alle onzekerheid op voor het nieuwe zwemseizoen. Het zwembad wil 2 mei haar deuren openen, maar door de maatregelen om het coronavirus te bestrijden, kan dit nog eens later worden.

- advertentie - 

In de startbokken
Het is dus nog maar de vraag wanneer het zwembad opengaat, maar de vrijwilligers zijn druk bezig met de voorbereidingen. Het zwembad is in de winterperiode leeg geweest, de baden zijn vies en worden schoon gemaakt. Daarnaast krijgt het zwembad een likje verf. Vervolgens worden ze gevuld met water.

“Op 6 april hopen wij aanvullende informatie te krijgen over wanneer het zwembad mag worden geopend. Als dat bekend is zal er ook een tijdstip worden bekend gemaakt waarop een abonnement kan worden besteld.” aldus het bestuur. “Het zwembad wordt in ieder geval klaar gemaakt voor een nieuw seizoen… blijf gezond!”

Tags
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!