Algemeen

Biblionet Groningen biedt online Minecraft Challenges

- advertentie -

Winschoten – Ben je dol op Minecraft? Vind je het leuk om samen met anderen online te werken? Doe dan mee met de Minecraft Challenge. Biblionet Groningen is in maart gestart met een dagelijkse challenge. Op een speciale server kunnen kinderen, jongeren én volwassenen meebouwen aan de mooiste werelden.

- advertentie -

Virtuele LEGO. Zo wordt Minecraft vaak in het kort uitgelegd. Net als de blokjes van LEGO kun je in Minecraft oneindig bouwen en avonturen beleven. Minecraft is één van de bestverkochte games ter wereld en heeft maandelijks miljoenen gebruikers. Nu de bibliotheken zijn gesloten, heeft Biblionet Groningen een eigen server online gezet. In deze wereld kunnen deelnemers meebouwen en de leukste challenges doen. De afgelopen drie weken is er al flink gebouwd. Van voetbalstadions, tot vliegvelden en van winkelstraten tot havens.

Wil je meedoen aan de dagelijkse challenge? Start dan gauw Minecraft op en log je in op het serveradres BiblionetMinecraftClub.playat.ch en gebruik de poort 25565. Of bekijk deze uitlegvideo op BiebLab: https://youtu.be/YsVGswIbOVM

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button