Algemeen

Meld je horecazaak aan voor ons bezorg-/afhaal overzicht

- advertentie -

Oldambt – In verband met het corona-virus moeten de horecazaken met zitplaatsen de deuren sluiten. Veel horeca-ondernemers bieden wel nog afhaal- en/of bezorgmogelijkheden aan. Zo kun je alsnog genieten van een lekkere maaltijd en de lokale horeca-ondernemers steunen.

- advertentie -

OldambtNu.nl krijgt met regelmaat de vraag welke horecazaken open zijn waar je nog iets kan bestellen of afhalen. Wij willen dit graag kenbaar gaan maken bij onze bezoekers met een overzicht.

Wilt u uw bedrijf in ons overzicht? Mail dan de gegevens van uw bedrijf naar redactie@oldambtnu.nl Vermeld hierin ook hoe er besteld kan worden, bijvoorbeeld een website of telefoonnummer. Laat ook weten of het afhalen/ bezorgen is. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button