Gemeente

Gemeente: “Beschermingsmiddelen horen bij het restafval”

- advertentie -

Oldambt – De afvalverwerker van de gemeente Oldambt komt de laatste tijd beschermingsmiddelen als handschoenen, mondkapjes en plastic schorten tegen in de PMD-container. Deze spullen horen bij het restafval, dus in de grijze container. De PMD-container is alleen bedoeld voor verpakkingsmateriaal van plastic en metaal plus voor drankenkartons.

- advertentie -

“Wij vragen u daar goed op te letten. Want anders moet de inhoud van de PMD-container net zoals het restafval worden verwerkt. Dat is duurder en minder duurzaam. Daarnaast gaat de afvalinzamelaar hier strenger op letten tijdens het leeghalen van de containers.” aldus de gemeente Oldambt. “Dit betekent als er dingen in de PMD-container zitten die daar niet horen, uw container niet geleegd wordt.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button