Algemeen

Mobiele desinfectiezuil gemaakt door ondernemers uit Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Twee ondernemers uit het Oldambt hebben een prachtig idee ontwikkeld om andere ondernemers en overheden te faciliteren in de strijd tegen Corona. Bonsema verpakkingen B.V. en Groothandel Delftechniek B.V. bedachten en produceren vanaf vandaag met trots de Sanigo desinfectiezuil.

- advertentie -

Sanigo is de manier om klanten en cliënten te ondersteunen in onze strijd tegen Corona. Het is een soort “mobiele wasbak”, een display voorzien van desinfectiemiddel, papieren doekjes en een afvalbak in één.

Winkeliers, gemeenten, scholen en andere bedrijven kunnen de Sanigo in eigen huisstijl laten bedrukken en op deze manier hun klanten en cliënten op een herkenbare manier van deze service voorzien.

De Sanigo is gemaakt van 100% karton en daardoor zeer milieuvriendelijk en makkelijk te recyclen. Een deel van de opbrengst van de Sanigo zal worden aangewend om het Rode Kruis te steunen in de strijd tegen Corona.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button