Op stap

Morgen: ‘De Quiz-wichters’ organiseren online (pub)quiz

- advertentie -

Winschoten – Rare tijden vragen om creatieve initiatieven. Zo ook deze online (pub)quiz die georganiseerd wordt Sanne Kroeze en Chiara van Zanten, ook wel ‘De Quiz-wichters’. Zo kan je Videobellend of als je met niet meer dan 4 mensen in een team zit, toch een gezellige activiteit ondernemen. Wel om de 1,5 meter denken hè als je bij elkaar thuis komt!

- advertentie -

Deze pubquiz vindt plaats op donderdag 23 april, aanvang 20.00 uur. De quiz is via een livestream te bekijken. Als mensen mee willen doen kunnen ze zich opgeven via Instagram (@dequizwichters) of via de Facebookpagina van De Quiz-wichters.

Deelname kost vijf euro. Wie heeft betaald komt in een Facebook-evenement, waarin een half uur vóór aanvang de linkjes naar de livestream en de antwoordformulieren worden gezet.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button