Gemeente

Regionale Veteranendag 2020 afgelast

- advertentie -

Oldambt – Op zaterdag 13 juni zou de regionale Veteranendag worden georganiseerd door de gemeenten Oldambt en Westerwolde. In verband met de crisis rond het COVID19 coronavirus is de Veteranendag van dit jaar helaas afgelast.

- advertentie -

Met deze regionale Veteranendag wilden beide gemeentebesturen hun dank en waardering tonen voor de inzet en moed die de veteranen hebben getoond in dienst van de vrede tijdens verschillende missies in het buitenland.

Ook de Nationale Veteranendag in Den Haag die gepland stond voor zaterdag 27 juni aanstaande is geannuleerd. Het campagneteam van het Nationaal Comité Veteranendag werkt momenteel aan een alternatief, niet-fysiek programma. Meer informatie daarover is binnenkort te lezen op https://www.veteranendag.nl/corona-en-de-nederlandse-veteranendag-2020/.

De datum voor de regionale Veteranendag Oldambt-Westerwolde 2021 zal in de tweede helft van dit jaar bekend worden gemaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button