Algemeen

97-jarige mevrouw Geertsema-Bos viert toch haar verjaardag

- advertentie -

Scheemda – Voor iedereen was deze Koningsdag anders dan anders. Zo ook voor mevrouw Geertsema-Bos uit Scheemda. Zij werd 97 jaar en had gehoopt dit met familie te kunnen vieren.

- advertentie -

De uitnodigingen waren weken geleden al verstuurd, locatie geregeld… maar helaas, zoals zo veel dingen kon ook dit feestje niet door gaan.

De familie wilde het echter niet ongemerkt voorbij laten gaan en organiseerde alsnog een feestelijke ochtend. Gistermorgen om klokslag 10 uur stond het draaiorgel van Joris ten Hove klaar bij Nieuw Vredenhoven in Scheemda. Het verzorgingstehuis was in verband met Koningsdag al mooi versierd met oranje vlaggetjes en de familie was aanwezig.

Even later kwam de jarige aangereden in haar scootmobiel, nog even een vestje aan en toen mocht ze op het terras gaan zitten. Aan de andere kant van de heg stonden vele familieleden die haar, na elkaar wekenlang niet gezien te hebben, toch persoonlijk, maar op afstand, konden feliciteren.

Onder het genot van de muziek, een gebakje en een oranjebittertje genoot ze van de muziek, de cadeaus en een dansoptreden van haar achterkleinkinderen. Mevrouw Geertsema-Bos genoot zichtbaar: “Wat mooi hé?”

Foto’s: Margreet Leeuwerik

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button