Kort nieuws

Sociaal Werk Oldambt past dienstverlening aan

- advertentie -

Winschoten – De dienstverlening van Sociaal Werk Oldambt ziet er, vanwege de coronacrisis, iets anders uit. “We zijn wat meer op afstand, maar nog steeds dichtbij”, zegt een woordvoerder in een artikel in de maandelijkse krant De Oldambster.

- advertentie -

Sociaal Werk Oldambt is elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch te bereiken via het telefoonnummer (0597) 421 833. Sociaal Werk Oldambt heeft voor deze onzekere periode ook een website aangemaakt. Daar is alle actuele informatie over de bereikbaarheid en dienstverlening te vinden. Kijk daar voor op deze website.

“Onze zorg gaat nu vooral uit naar de kwetsbaren. Ken je iemand die hulp of een luisterend oor nodig heeft? Vraag die persoon of je zijn of haar gegevens aan ons mag doorgeven. Dan nemen wij telefonisch contact op om te kijken hoe we kunnen helpen”, aldus de woordvoerder afsluitend

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button