Algemeen

Centrum Winschoten klaar voor ‘1,5 meter winkelen’

- advertentie -

Winschoten – Langzaamaan begint het winkelend publiek zich weer naar het centrum van Winschoten te begeven. In de afgelopen week was een toename in drukte te zien, mede ingegeven door het aanhoudende mooie weer. De winkeliers in Winschoten willen de klanten dan ook graag laten weten klaar te zijn voor het nieuwe winkelen, met 1,5 meter afstand.

- advertentie -

Alle nodige maatregelen zijn getroffen, van een maximaal aantal klanten tegelijk in de winkel tot de inmiddels welbekende 1,5 meter regel. Mede door de toename van het aantal bezoekers van de binnenstad zijn de advies openingstijden verruimd. Deze zijn op dit moment:

Maandag van 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Door het verruimen van de openingstijden probeert men de toestroom van winkelend publiek zoveel mogelijk te spreiden, zodat de gezondheid van de bezoekers niet in het gedrang komt. Voor diegenen die het nog niet aandurven naar het centrum van Winschoten te gaan is vanzelfsprekend het online platform Winschoten24 beschikbaar waar het aanbod nog altijd groeiende is.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button