AlgemeenSport

V.V. Nieuweschans krijgt bijzondere zuil voor ceremoniële momenten

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Het komt eigenlijk door de sportuitzendingen op tv dat Hans van der Kamp op het idee heeft gebracht dat VV Nieuweschans ook een dergelijke voetbalzuil die altijd prominent in de uitzendingen in beeld is wel kan gebruiken.

- advertentie -

Na overleg met de voorzitter Dick Smook en wedstrijdleider Dick Wiebrants die het idee ruimschoots konden waarderen, is Hans aan de slag gegaan om de zuil te ontwerpen en te maken. Hij heeft ruimschoots steun gekregen vanuit het bedrijfsleven om dit te realiseren. Op deze manier betrek je veel mensen bij de voetbalvereniging. Zo heeft Pascal Meijer van het bouwbedrijf het materiaal ter beschikking gesteld, Chris Erdman ingeschakeld om de zuil te schilderen en Dennis Middeljans uit Buinerveen met zijn bedrijf voor sport en reclame voor de bestickering.

Zo is de zuil helemaal tot stand gekomen en zal een mooie plaats krijgen in de kantine en gebruikt worden voor presentaties, openingen, huldigingen en misschien ook nog wel voor tv-uitzendingen.

Aanstaande zaterdag 24 november zal de zuil voor het eerst met de wedstrijdbal het veld opgereden worden richting middenstip waarbij Dick Wiebrants de wedstrijd van SJO Kroonpolder JO14 1G tegen Bellingwolde JO14-1 het startsein zal geven.

Bron & foto’s: BNSnieuws

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button