Incidenten

Vechtpartij zorgt voor veel inzet van hulpdiensten in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Een auto is dinsdag laat op de avond vernield tijdens een mogelijke vechtpartij tussen meerdere jongeren op de Strandweg bij Midwolda. De politie kwam met meerdere voertuigen ter plaatse. Ook kwamen er drie ambulances ter plaatse.

- advertentie -

Of er iemand is aangehouden is op dit moment niet bekend. Er raakte één persoon gewond, deze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto stond op een parkeerplaats waar vermoedelijk de vechtpartij heeft plaatsgevonden. De ramen zijn onder andere vernield.

Volgens een omstander werd er tussen de jongeren geprobeerd te steken met bierflesjes, hierbij liepen de jongeren verwondingen op. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Lees ook: Politie pakt twee tieners op wegens vechtpartij

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button