Cultuur

Word Roedellid van Festival Hongerige Wolf

Hongerige Wolf – Het is alweer meer dan een maand bekend dat festivals deze zomer niet door mogen gaan vanwege het coronavirus, zo ook Festival Hongerige Wolf.

- advertentie - 

De organisatie laat het volgende weten: “Ook al waren we er inmiddels al een beetje op voorbereid, toch sloeg het in als een bom.”

Deze zomer…
..geen mijmerdijk, geen Hongerige Woorden stage, geen kiekendiefexcursie. Niet uit je dak in de Danssilo, niet opstaan met wolvenyoga of gewekt worden met een wakker-word concertje. Geen zelfgebakken broodjes van de mobiele Bakkerij, geen welpenontbijtje bij Stans en geen concerten op het Schapenveld. Geen nachtfilms onder het bladerdak van het Ambonezenbosje, geen voorstellingen op de Waddendijk en geen kunst in de polder. Het is er allemaal niet dit jaar..

“En dat doet een beetje pijn. Voor onszelf, maar vooral ook voor al die geweldige artiesten die zouden komen spelen, de bewoners van Hongerige Wolf die zich erop verheugd hadden, onze vrijwilligers die zich al voor het festival hadden ingespannen en al die bezoekers die alvast een kaartje hadden gekocht of nog van plan waren om te komen. ”

Om er ook in 2021 in alle opzichten weer gezond tegen aan te kunnen gaan, kan de organisatie alle steun goed gebruiken. Zo bieden ze een roedellidmaatschap aan voor € 30 per jaar, maar ook een eenmalige donatie behoort tot de mogelijkheden.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!